Träna matte och minne med Flexprogram

Webbaserad intensivträning av arbetsminne och matematik

Erik Truedsson

leg.psykolog
Erik är för närvarande doktorand inom utvecklingspsykologi vid institutionen för psykologi vid Uppsala universitet.

Erik har tidigare arbetat som psykolog inom vuxenpsykiatrin med fokus på patienter med neuropsykiatriska svårigheter. Erik driver även Kognitiva Kompaniet och är initiativtagaren bakom Minneslek och Mattelek och har varit ansvarig för design och upplägg.

Ann Truedsson

pedagogik och manus
Ann har en Fil. kand, Fil.mag från Lunds universitet samt är specialpedagog.

Ann har arbetat som lärare i ett flertal år och var med att starta upp Datateket i Lund 1992. Hon driver sedan 1995 företaget LäraMera Program AB som utvecklar och säljer pedagogisk programvara för barn. Företaget samarbetar idag med distributörer i mer än 15 olika länder.

Richard Hultgren

programutveckling
Richard har en magisterexamen i programvaruteknik från Blekinge Tekniska Högskola. Han har utfört projektarbeten för Ericsson/Symbian med MDA (Människa Dator Arbete) samt arbetat som teamleader på spelföretaget Massive Entertainment AB.

I dagsläget driver han och är projektledare för Leripa AB som utvecklar program för datorinlärning och träning av barn.

Stefan Strohmayer

leg.psykolog
Stefan har arbetat för Kognitiva Kompaniet sedan lanseringen av Minneslek Junior och har varit delaktig i utvecklingen av Minneslek och Mattelek Flex.

Han har föreläst och hållit kurser om bl.a. arbetsminnet och barns utveckling både i Sverige och utomlands. Stefan arbetar för närvarande som psykolog inom barn och ungdomspsykiatrin i Stockholm med fokus på barn med ADHD.

Kristina Grundström

illustratör
Kristina har en bred konstnärlig utbildning på Sundsgårdens folkhögskola och därefter Konstfacks utbildning i animerad film samt en treårig utbildning i informationsdesign, med inriktning mot naturvetenskaplig illustration, på Mälardalens högskola i Eskilstuna.

Hon har bland annat haft uppdrag för Liber Läromedel och Bonnier.